Bethesda’s Todd Howard praat over Starfield in een nieuw videodagboek

Hoe zou het met Starfield zijn? Goed zo blijkt want in november van dit jaar ligt de game in de rekken. In een nieuw videodagboek vertelt Todd Howard uitgebreid over zijn nieuwste scifi-RPG.

In een nieuwe episode van Into the Starfield, getiteld “Made For Wanderers,” praten game director Todd Howard, design director Emil Pagliarula, lead quest designer Will Shen, en art director Istvan Pely over hoe Starfield zal proberen om “de volgende evolutie van RPGs aan te gaan.

Howard zegt in de video dat Starfield ons de mogelijkheid zal bieden om meer te zien en te leren over de “achtergronden, de eigenschappen, het ‘definiëren van je personage,’ al die statistieken.

Ik denk dat er zoveel games zijn die die dingen doen dat mensen klaar zijn voor iets dat veel van de dingen doet die oudere, hardcore RPG’s – sommige van de dingen die we vroeger deden – opnieuw doen op een nieuwe manier,” voegde hij eraan toe.

We zijn benieuwd of Starfield meteen een schot in de roos zal zijn, of eerder de weg zal opgaan van Fallout 76.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)