Returnal: Ascension – Tower of Sisyphus gameplay trailer

Returnal Ascension

Returnals ontwikkelaar Housemarque, nu eigendom van Sony PlayStation, pakt uit met een bijna 20 minuten durende gameplay demo voor Returnal: Ascension – Tower of Sisyphus.

Kwestie van te weten wat ons te wachten staat binnenkort wanneer deze uitbreiding op 22 maart beschikbaar komt (en we opnieuw gaan vloeken en sakkeren…)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)