Dying Light 2 krijgt morgen vier nieuwe Parkour trials

Dying Light 2

Zelf heb ik Dying Light 2 nog niet in huis gehaald en dus gespeeld. De voorloper wel op PlayStation, en daar was ik grote fan van. Ik heb zelfs de game onder de noemer Enhanced Edition op Xbox gekocht een poos geleden in de solden, en die heeft nu ook een next-gen update gekregen.

Ook ik weet dus dat er naast flink wat zombiebashing ook heel wat parkour te beleven valt in het spel. En die feature wil ontwikkelaar Techland vanaf morgen uitbreiden.

Morgen krijgt Dying Light 2 er namelijk vier nieuwe Parkour trials bij om je skills tot het uiterste te drijven en te testen.

Deze challenges, “The Flying Scorpion” genoemd, testen je vaardigheden als muurlopen, zweefvliegen en nog veel meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)