Finale trailer voor het eerste seizoen van de Halo-televisieserie

Halo TV Series

Paramount+ serveert ons een laatste trailer voor de langverwachte Halo-televisieserie die vanaf 24 maart te zien is op het streamingkanaal. Jammer genoeg voor de fans, waaronder ikzelf, is deze niet te zien in onze contreien. We zullen dus een oplossing moeten zoeken…

Aliens bedreigen het menselijk bestaan in een epische krachtmeting in de 26e eeuw in deze televisieserie gebaseerd op de gelijknamige videogame.

Het is ook geweten dat we Master Chiefs ‘echte’ gezicht te zien zullen krijgen, maar of ik dat wil? Dat neemt voor mij toch een groot deel weg van het mysterie rond Master Chief.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)