Check 30 minuten aan gameplay van Grand Theft Auto 5 op PlayStation 5

GTA V

Vandaag is het zover. Je kan de PlayStation 5- en Xbox Series X|S-versie van Grand Theft Auto 5 in huis halen.

Onze reviewer is op dit moment druk bezig om zich opnieuw door het meeslepende verhaal te worstelen, maar de Amerikaanse website VGC mocht van Rockstar al een dertig minuten durende gameplayvideo op YouTube gooien.

De beelden werden rechtstreeks op een PlayStation 5 geschoten en tonen de game in de zogenaamde Fidelity-mode, waarin ray-tracing actief is in combinatie met een 4K-resolutie en een framerate van 30fps.

Als je in de loop van de dag even tijd hebt, weet je dus wat kijken.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.