Finale trailer voor Sonic the Hedgehog 2

Sonic The Hedgehog 2

’s Werelds favoriete blauwe egel is terug voor een avontuur op een hoger niveau in Sonic the Hedgehog 2.

Nadat Sonic zich in Green Hills heeft gevestigd, wil hij bewijzen dat hij een echte held is. Zijn test komt als Dr. Robotnik terugkeert, dit keer met een nieuwe partner, Knuckles, op zoek naar een smaragd die de kracht heeft om beschavingen te vernietigen.

Sonic vormt een team met zijn eigen sidekick, Tails, en samen beginnen ze aan een reis over de hele wereld om de smaragd te vinden voordat deze in verkeerde handen valt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)