WWE 2K22 heeft launch trailer te pakken

WWE 2K22

Vanaf vandaag kunnen de fans van het worstelen aan de slag met WWE 2K22. Het wordt zonder twijfel een belangrijk jaar voor de franchise. Na het floppen van WWE 2K20 is dit immers de laatste kans voor 2K om er iets van te bakken. Doen ze dat niet, dan zou EA de licentie wel eens in handen kunnen krijgen.

Hieronder nog eens alles wat je mag verwachten van deze nieuwe telg:

WWE 2K22 bevat de terugkeer van een aantal populaire game modes, maar ook een aantal nieuwe toevoegingen:

 • Showcase met Rey Mysterio: Spelers herbeleven de iconische momenten achter Mysterio’s beroemdste wedstrijden uit zijn 20-jarige WWE-carrière en daarna. Elke wedstrijd wordt omlijst door interviews met Mysterio in documentairestijl, en de nieuwe Slingshot-technologie zorgt voor een naadloze overgang van gameplay naar live-actiebeelden terwijl spelers doelstellingen voltooien om enkele van zijn meest iconische historische momenten te beleven; 
   
 • MyGM: In deze nieuwe, door fans gevraagde game mode kiezen spelers een van de vijf GM’s of stellen ze hun eigen team samen, stellen ze een rooster op, beheren ze hun budgetten, tekenen ze vrije spelers, kiezen ze verschillende wedstrijdtypes, stadionlocaties, productie-elementen en nog veel meer, met als doel een rivaliserende GM te verslaan in wekelijkse kijkcijfergevechten, met als hoogtepunt WrestleMania; 
   
 • MyFACTION: Een nieuwe, single-player kijk op een klassieke team-building mode waarin spelers verzamelen, beheren en upgraden van een array van WWE Superstars en Legends om hun ultieme vier-persoons facties te creëren. Managers en Side Plates verbeteren de prestaties, terwijl Logo’s, Wallpapers en Naambordjes creatief kunnen worden aangepast. Extra beloningen zijn te verdienen in elke MyFACTION-submodus, waaronder Weekly Towers en Faction Wars, waar spannende, gelimiteerde beloningen op de eerste van elke maand vernieuwd worden. Er zullen ook regelmatig nieuwe themakaartpakketten verschijnen, die spelers een legioen van huidige Superstars en geliefde Legends bieden om aan hun collecties toe te voegen; 
   
 • MyRISE: Spelers stippelen hun eigen weg uit naar supersterrendom, van het nederige begin als Rookie in het WWE Performance Center tot de uitdaging om een Superstar te worden, om vereeuwigd te worden als WWE-Legende. Met unieke verhaallijnen voor de mannen- en vrouwendivisie, komen spelers een reeks WWE Superstars en Legends tegen tijdens hun reis;
   
 • Universe: Biedt spelers de mogelijkheid om hun WWE-ervaringen volledig aan te passen tot in de kleinste details. Universe bevat zowel de Classic- als de Superstar-submode, van controle over merken, premium live-evenementen, wedstrijdresultaten en rivaliteiten tot meer. In de game mode Superstar volgen spelers elke week de wedstrijden van hun gekozen Superstar, ontwikkelen ze rivaliteiten, beginnen ze een tag-team, maken ze een aangepaste wedstrijd, doen ze mee aan een kampioenschapswedstrijd en nog veel meer;
   
 • Creation Suite: De toonaangevende creation suite is terug met nieuwe cross-platform community creaties, een featured creator sectie die spelers en hun content belicht, community creaties upvoting, een Creëer een Superster wizard voor snellere creaties, en meer. Spelers kunnen zichzelf creëren of iemand totaal anders zijn met een groot aantal diepgaande opties om uit te kiezen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)