Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 10 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Ik heb een druk weekend voor de boeg. Ik help een vriend met zijn verhuis van een huis naar een appartement. Dat wordt dus sleuren in plaats van te gamen. Net nu ons coop-trio on a roll is in Aliens Fireteam Elite, maar bon ik vind wel tijd om te gamen. No worries! Als je trouwens tips zou hebben voor leuke coop-games voor drie met heel wat actie, laat dat dan zeker weten in de comments.

Qua series is het duidelijk: The Last Kingdom Season 5. Een serie die je absoluut moet checken op Netflix als je fan bent van Vikings, Vikings: Valhalla en andere films/series waar die kerels centraal staan.


MrRolfson

Veel tijd om te gamen zal er niet zijn dit weekend, want alles zal in het teken staan van mijn dochter. Enerzijds gaan we enkele scholen afschuimen omdat ze volgend jaar naar de middelbare school trekt. Anderzijds omdat ze maandag voor tien dagen op sneeuwklassen vertrekt. Inpakken en alles dubbelchecken wordt het devies.

Al probeer ik ’s avonds toch wat tijd voor mezelf te nemen als mijn beide kinderen in bed liggen. Want vanaf vandaag, vrijdag 11 maart, staat het vierde seizoen van Drive To Survive op Netflix. En die docureeks wil ik zo snel mogelijk gezien hebben voordat volgend weekend het échte F1-werk opnieuw begint.


High_LordWolnir

Ook na zo’n 90 uren te hebben doorgebracht in The Lands Between, zit mijn avontuur er nog lang niet op. Het spel is echt gigantisch groot als je alle uithoeken wilt verkennen. Maar hierover klagen ga ik zeker niet. Mijn liefde voor het spel wordt alleen maar groter.

Ook op het programma dit weekend: Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök. De nieuwste uitbreiding is deze week uitgekomen en die wil ik absoluut zo snel mogelijk spelen. Niet alleen omdat ik zo genoten heb van de main game, maar ook omdat ik een review voor deze uitbreiding ga neerpennen. Binnenkort te lezen op deze website!


Lazlo

Het verboden Westen heeft nog een hoop geheimen voor me om vrij te geven. Ook dit weekend trotseer ik met Aloy de wondere wereld van Horizon Forbidden West. Wat een topgame!

Op televisie-vlak kijk ik dan weer reikhalzend uit naar de volgende aflevering van Severance, een geweldig intrigerende serie op Apple TV+ die steeds spannender en verwarrender lijkt te worden. Maar nog meer kijk ik uit naar tijd om verder Servant te bingen. Tijdens ziekteverlof voorbije week ben ik helemaal verslaafd geworden aan deze suspense-serie met onder andere M. Night Shyamalan als executive producer en sporadisch regisseur.


Frumberto

Als de dokters voorspellingen kloppen, word ik dit weekend voor de eerste keer papa en zal er dus niet gegamed worden.

De komende weken zal het gamen bijgevolg op een laag pitje staan maar dat is geen erg want ik begin aan de leukste game in het leven: Child Raising Simulator !


auron_sagara

Dit weekend staat in het teken van het worstelen. Met de review van WWE 2K22 in het verschiet, hoop ik echt dat 2K de game kan herstellen van zijn kwetsuren van de vorige editie. Het fantastische avontuur van Serenoa in Triangle Strategy wordt ook verder gezet.

Op gebied van series heb ik met het vrouwtje de geweldige reeks Hunters (Amazon) uitgekeken. Tijd nu voor Vlaamse shizzle met Twee Zomers.


RoMa

De afgelopen dagen heb ik heel wat schroot gecreëerd in het verboden westen. Aloy beschikt over meer dan genoeg middelen, ik amuseer me dus goed met Horizon: Forbidden West. Gelukkig is er wat mínder schroot in Gran Turismo 7. Daar houd ik mijn bolides liever glanzend mooi op de baan. Ooh, de nostalgie van GT3 destijds komt helemaal terug.

Dit weekend staat alles echter even on hold. Ik trek naar de stad waar Kratos in 2005 alles op onze PS2-schermen brutaal in stukken hakte: Athene!
“Zeus! Your son has returned!”


Ardtieboy

Tegen mijn verwachting in is Elden Ring wel degelijk mijn ding! Niet zo zeer de hoge moeilijkheidsgraad, maar het gevoel van ongeremde vrijheid en de stimulans om te verkennen houden mij in de ban van de game. Het is dan ook niet onlogisch dat het Elden Ring-schijfje dit weekend mijn PlayStation niet verlaat.

Of gooi ik er toch wat Destiny 2: The Witch Queen tussen? De zetelmomentjes met de Switch worden dit weekend dan weer ingevuld met Disco Elysium: The Final Cut waarvan jullie volgende week een review kunnen verwachten!


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.