TT Games neemt ons mee achter de schermen van Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Lego-Star-Wars-Skywalker-Saga

Lego Star Wars: The Skywalker Saga wordt zonder twijfel de coolste en plezantste Star Wars game van 2022, daar twijfelen we niet aan. Het is dus zeker plezant om eens achter de schermen te kijken hoe zo’n titel tot stand komt.

Warner Bros en TT Games hebben een nieuwe video uitgebracht die een kijkje achter de schermen geeft van de aankomende Lego Star Wars: The Skywalker Saga.

Deze game zal een veel meer open-wereld benadering hebben dan eerdere Lego Star Wars games. Je zult de beroemdste planeten uit de negen films tellende saga kunnen verkennen, zoals Tatooine, Naboo, Endor en de wolkenstad Bespin.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)