fbpx

Super Nintendo World komt naar Universal Studios Hollywood in 2023

Tijdens mijn bezoek aan E3 heb ik drie keer een bezoek gebracht aan de Universal Studios om achteraf even te chillen. Pretpark- en rollercoasterfanaat die ik ben liet die kans niet liggen. Of ik nog ooit naar E3 ga? Wie zal het zeggen! Als ik ga, dan ga ik zeker want tegen dan hebben ze daar Super Nintendo World.

Volgens de Los Angeles Times, zal Super Nintendo World bestaan uit een attractie, een interactief gedeelte, thematische winkels en eetgelegenheden. Het interactieve gedeelte zal waarschijnlijk een Super Mario-thema hebben.

Na Harry Potter krijgt dus ook Mario zijn plekje in Universal Studios Hollywood.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: