King Arthur: Knight’s Tale schuift naar 26 april

Koning Arthur, een mythische koning die samen met zijn Ridders van de Ronde Tafel het Verenigd Koninkrijk tezamen hield in de middeleeuwen. Ik ben fan van de vele verhalen, films (King Arthur, Excalibur,…) en series rond deze man. En nu draaft hij op in een game Dan ben je pas goed bezig vind ik.

Wie echter niet goed bezig is, is de ontwikkelaar, Neocore. Die laat ons namelijk weten dat de full release van deze game, die nu in Steams Early Access zit, verschuift naar 26 april.

Het spel is een unieke hybride tussen turn-based tactische spellen en traditionele, character-centric RPGs. Knight’s Tale is een moderne hervertelling van een klassiek Arthuriaans mythologisch verhaal. Dit in een duister fantasy-sausje dat een donkere draai geeft aan het hele verhaal.

De game is momenteel beschikbaar in Steam Early Access, waar je de volledige eerste Act van de campagne kan spelen. De rest van de campagne en de endgame mode zullen in de uiteindelijke release worden toegevoegd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)