Entertainment Weekly deelt eerste screenshots van Disney Plus’ Obi-Wan Kenobi-serie

Obi-Wan Kenobi

Noteer 25 mei met stip in je agenda! Zeker als je fan bent van het Star Wars-universum, Obi-Wan Kenobi of Ewan Mc Gregor.

Op die dag gaat namelijk Disney Plus’ prestigieuze Obi-Wan Kenobi zes afleveringen tellende serie in première, en dat wil je voor geen geld ter wereld missen. Ik toch niet!

Om ons nog wat warmer te maken serveert Entertainment Weekly ons zeven screenshots waarop een aantal belangrijke personages uit de reeks, waaronder Obi-Wan Kenobi zelf, centraal staan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)