WEDSTRIJD | Maak kans op The Batman – The Complete Series!

Kan een jonge Batman Gotham City redden van de duisternis? In deze animatieserie zien we hoe Bruce Wayne uitgroeit tot de enige echte Caped Crusader. Hij moet de balans vinden tussen zijn publieke imago als vrijgezelle miljardair en zijn dubbelleven als de Dark Knight. Laat je meevoeren door de complete serie van The Batman en zie hoe de jonge Bruce verandert in een legendarische superheld! 

Robert Pattinson schittert momenteel in de bioscoopzalen het fantastische The Batman, maar jij kan de even geweldige animatiereeks in huis halen!

Want vanaf nu is de Blu-ray versie van The Batman – The Complete Series beschikbaar en wij mogen er dankzij Warner Bros. enkele exemplaren van uitdelen.

Het enige wat je hoeft te doen is het formulier onderaan dit bericht invullen en hopen dat jij een van de winnaars wordt die door een onschuldige hand worden uitgeloot. Zorg ook dat je ons volgt op onze sociale mediakanalen, want dat geeft je extra winstkansen!

Deze wedstrijd loopt tot en met zondag 13 maart 00u00.

Veel succes!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.