Nieuwe Switch-trailer voor Zombie Army 4: Dead War

Als je op zoek bent naar een goede coöp game op Nintendo Switch dat zit je zeker goed met Zombie Army 4: Dead War dat op 26 april verschijnt.

Rebellion heeft meer details onthuld over de Nintendo Switch-versie van Zombie Army 4: Dead War.

De game bevat verbeterde besturing, waardoor spelers de gyroscoop kunnen gebruiken om verfijnder te richten, en Steam Cross Save waarmee het mogelijk is om Steam saves op de Nintendo Switch onderweg verder te spelen. 

Zombie Army 4 op Nintendo Switch wisselt ook dynamisch de resolutie voor een soepele 30fps ervaring, met maximaal 1080p in tv-stijl en 720p wanneer je in tafel- of handheldstijl speelt.

De Nintendo Switch-versie ondersteunt de Pro Controller en komt op de gamecard inclusief alle toegevoegde content van Season Pass One en elke Horde Map die na de release uitgebracht is. Season Pass One geeft spelers drie nieuwe levels, vier personage-pakketten, negen wapenbundels, vijf wapen skinpacks en vier outfitbundels voor personages. Season Pass One is nu ook gratis beschikbaar op alle andere platformen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)