Schilderachtige launch trailer voor Babylon’s Fall

Babylon's Fall

Als je wil opvallen tussen het grote aanbod games, dan moet je het anders durven aanpakken. Durf experimenteren of vernieuwen, en wie weet misschien helpt het wel een handje. Dat is toch wat het team achter Babylon’s Fall deed op het vlak van graphics.

Babylon’s Fall, dat ontwikkeld werd door PlatinumGames, die we zeker kennen van de Bayonetta-reeks, trekt de kaart van vloeiende co-op-gevechten, krachtige wapens en uniek vormgegeven omgevingen waarin je zowel solo als in coöp aan de slag kan.

Na de launch kunnen Babylon’s Fall-spelers rekenen op extra gratis content, waaronder nieuwe spelmodi, meer verhalende content en extra wapentypes.

Bovendien liet Square Enix weten dat alle spelers kunnen rekenen op een gratis battle pass voor Season 1.

Zin om even te proberen? Dat kan want er is een gratis demo beschikbaar op PlayStation 4 en PlayStation 5 waarin je de beginsectie van de game kan spelen. Dit zowel solo als via cross-play co-op met vier spelers tegelijk. Alle behaalde vorderingen en achievements zijn overzetbaar naar de volledige versie van de game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)