Destiny 2’s nieuwste raid ‘Vow of the Disciple’ lanceert op 5 maart

Bungie lanceert op 5 maart de nieuwe raid ‘Vow of the Disciple’ in Destiny 2. Spelers proberen een duister geheim te ontdekken in het Piramide-schip dat in de onheilspellende moerassen van Savathûn’s Throne World ligt. Teams over de hele wereld gaan aankomende zaterdag proberen om als eerste de raid uit te spelen in een World First Raid Race.

Raids zijn pinnacle-activiteiten voor zes personen in Destiny 2. Fireteams over de hele wereld maken zich op voor hun kans op de World First-titel en de kampioenschapsriem. Terwijl fireteams de raid proberen uit te spelen, kunnen fans online meekijken.

Spelers die graag mee willen doen aan de World First Raid Race moeten rekening houden dat in de eerste 24 uur de Contest Mode actief is. Dit houdt in:

  • Contest Mode is 24 uur actief en schaalt iedere speler 20 power levels beneden elke encounter.
  • Power verkregen via het artifact is uitgeschakeld in Contest Mode.
  • De Power Cap voor ieder team is 1530. Spelers die een hoger level hebben krijgen geen extra voordelen.

Spelers die de raid snel genoeg uitspelen krijgen de mogelijkheid om exclusieve raid-items te bemachtigen via Bungie Rewards. Bungie Rewards kunnen worden gekocht in de Bungie Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)