Zien we Assassin’s Creeds Ezio binnenkort in Fortnite?

Ezio Auditore da Firenze is geen Italiaanse zanger, voetballer of acteur maar wel het belangrijkste, en vooral populairste personage, uit de vroege Assassin’s Creed-games. Niet meer dan normaal dus dat hij een veelgevraagd personage is.

En als er één game is waar we vaak samenwerkingen zien met andere franchises, dan is dat wel Fortnite. Is Ezio de volgende die mag opdraven in Epic Games populaire battle royale game? Dat kan!

Dataminers hebben namelijk ontdekt dat Ezio Auditore da Firenze binnenkort zijn opwachting zou maken als speelbaar personage in Fortnite.

Of dat zo is, dat zal de toekomst moeten uitwijzen. Epic heeft voorlopig de geruchten nog niet bevestigd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)