EA stelt Battlefield 2042’s scorebord-update nog maar eens uit

Weten ze het nog wel daar bij EA en Dice? Keer op keer kondigen ze updates en verbeteringen aan, en keer op keer worden ze uitgesteld. Een mens zou er moedeloos van worden…

Normaal hadden we deze week update 3.3 mogen verwachten voor Battlefield 2042, met daarin de fameuze scorebord-update. Maar, je hoort me al komen, de update werd nog maar eens met een week verschoven. En zou dus voor volgende week zijn, althans dat hopen we…

En over het butterfly-effect gesproken: als gevolg blijven ook de wekelijkse missies een week langer uitstaan. Dat liet het team allemaal weten via deze blogpost.

Even een kort berichtje om te melden dat we verwachten dat onze volgende spelupdate (Update 3.3) volgende week uitkomt. We waren van plan om hem later deze week uit te brengen, maar hebben besloten om hem nog even uit te stellen, zodat we de beste ondersteuning hebben bij eventuele problemen die tijdens het weekend zijn opgedoken.”

Volgende week dan maar?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)