Resident Evil 2, Resident Evil 3 en Resident Evil 7 biohazard komen in 2022 naar PS5 en Xbox Series X|S

Moeten er nog Resident Evil-games zijn? Absoluut! Moeten/mogen die naar PS5 en Xbox Series X|S komen? Absoluut! U vraagt, wij draaien zeggen ze bij Capcom.

Resident Evil 2, Resident Evil 3 en Resident Evil 7 biohazard komen later dit jaar naar zowel PlayStation 5 als Xbox Series X|S.

Alle drie titels maken gebruik van  Capcoms eigen RE Engine voor cutting-edge features, inclusief ray tracing, een hoge framerate en 3D-audio om spelers helemaal onder te dompelen in deze bekroonde ervaringen. De PlayStation 5-versies van de drie titels bieden ook DualSense-support voor haptische feedback en adaptieve triggers.

Spelers die Resident Evil 2, Resident Evil 3 of Resident Evil 7 biohazard eerder al kochten voor PlayStation 4 of Xbox One komen zonder extra kosten in aanmerking voor een upgrade van PS4 naar PS5 of een next-gen-upgrade via het Smart Delivery-systeem van Xbox. Zo kunnen fans de huiveringwekkende gruwelen en verbluffende visuals van deze geliefde titels opnieuw beleven op de nieuwste generatie consoles.

Voor pc-gebruikers komt ook een gratis upgrade-patch beschikbaar.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Resident Evil 2, Resident Evil 3 en Resident Evil 7 biohazard komen in 2022 naar PS5 en Xbox Series X|S'

  1. Free next-gen-upgrade klinkt als muziek in de oren. Heb nu pas de betalende PS5 upgrade voor Wreckfest gekocht omdat ie nu (nog tot morgen 03/03/2022) aan 50% staat (€4,5).

Reacties zijn gesloten.