Eerste trailer voor actie-thriller Bullet Train met Brad Pitt

Eerlijk? Ik ben wel fan van Brad Pitt. Met films als Troy, World War Z, Fury, Inglorious Bastards en een pak andere toppers is de man niet meer weg te denken uit de filmindustrie. Tijd voor een nieuw project, genaamd Bullet Train.

Bullet Train is een originele, leuke en waanzinnige actie-thriller van de regisseur van Deadpool 2, David Leitch.

Brad Pitt maakt deel uit van een eclectische cast bestaande uit diverse huurmoordenaars, tegen de achtergrond van een non-stop treinrit door het hedendaagse Japan.

(En ik kan daar aan toevoegen dat mijn jongste zoon die op de luchthaven werkt met Brad op stap is geweest en dat het een super sympathieke kerel is.)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)