Paramount Pictures draait bij: Jackass Forever vanaf woensdag dan toch te zien in de Belgische zalen

Jackass Forever

Begin januari konden we jullie het trieste nieuws brengen dat filmmaatschappij Paramount beslist had om Jackass Forever niet op te nemen in het Belgische bioscoopaanbod. Dit terwijl de film wel gewoon te zien was in Nederland en Frankrijk.

Heel wat teleurgestelde reactie later is Paramount Pictures blijkbaar teruggekomen op die initiële beslissing. Want vanaf woensdag 2 maart 2022 zullen we Johnny Knoxville en kornuiten toch kunnen bewonderen op het grote scherm!

Het blijft gissen waarom de film nu plots wél beschikbaar gemaakt wordt in België. Op de sociale mediakanalen van Paramount valt geen aankondiging te bespeuren, maar de film is wel opgenomen in het filmaanbod van onder andere Kinepolis en Pathé.

Ook de timing is best opmerkelijk te noemen, want vanaf woensdag 2 maart is ook The Batman te zien, een titel waarmee je niet echt wil concurreren lijkt mij…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.