Batwoman seizoen 2 is vanaf 2 maart beschikbaar op Blu-ray en DVD

In deze soft reboot neemt Javicia Leslie de rol van Batwoman over als Ryan Wilder. Ryan Wilder is alles behalve een stereotype heldin.

Met niemand in haar leven om haar op het rechte pad te houden, bracht Ryan jaren door als een drugsrunner, ontweek ze de GCPD en maskeerde ze haar pijn met slechte gewoontes. Een meisje dat melk zou stelen voor een straatkat, maar je ook zou kunnen doden met haar blote handen, Ryan is het gevaarlijkste type vechter: zeer vaardig en wild ongedisciplineerd.

Ryan Wilder stuit op het Batsuit van Kate Kane in het wrak van een vliegtuigongeluk en gaat vrijuit, vastbesloten om de dood van haar pleegmoeder te wreken door toedoen van Alice en haar kwaadaardige Wonderland bende. Met de stad in rep en roer, is Gotham wanhopig op zoek naar een nieuwe held. Kan Ryan, met de hulp van Mary Hamilton en Luke Fox, weer hoop brengen in Gotham?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)