Met deze video vol tips verhoog je jouw overlevingskansen in Elden Ring

Elden ring

Als je al wat ervaring hebt met Dark Souls of Demon’s Souls, dan zal Elden Ring nog wel “meevallen’ denken we. Maar als je net als heel wat anderen, waaronder ook ondergetekende, als groentje de wereld van Elden Ring zou instappen (ik twijfel nog), dan zal je het You Died-scherm meerdere keren per uur zien passeren.

Dan kan je drie dingen doen: huilend naar je mama bellen, het spel door het raam smijten of alle mogelijke video’s met tips doorlopen.

Een van die video’s in Bandai Namco’s eigen Elden Ring – Vaatividya – Beginner’s Guide. Een video boordevol tips voor zij die willen maar niet kunnen of durven.

Succes!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)