DICE haalt Russische aanvalshelikopter uit Battlefield 2042

Battlefield 2042

Het zijn en blijven schokkende taferelen die we te zien krijgen vanuit Oekraïne. Het stelt mij en heel wat andere mensen tot nadenken en hoe irrelevant onze dagelijkse beslommeringen soms zijn.

Ook bij DICE leven ze mee met deze heikele situatie en hebben ze beslist om de Weekly Missions tijdelijk te bevriezen. Dat heeft alles te maken met het feit dat de Mi-240 Super Hind, een Russische aanvalshelikopter, tussen de beloningen zat.

De ontwikkelaar koos ervoor om het volledige beloningssysteem van deze week te annuleren in plaats van een vervanging te voorzien. Dit lijkt knullig, maar was waarschijnlijk wel de meest snelle manier van handelen.

Als je de ‘beloning’ al had geclaimd, verandert er niets voor jou.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.