Pragalicious serveert: Eerste 10 minuten van Martha Is Dead op PC

Martha is Dead wist High_LordWolnir van de eerste tot de laatste seconde in spanning te houden en daarom serveren we je met veel plezier de eerste 10 minuten van deze donkere psychologische thriller.

Check dan ook zijn uitgebreide review, waarin hij ondanks enkele minpunten toch zeer lyrisch is over de game.

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.