Black Desert Online onthult Mountain of Eternal Winter-expansion

Het team achter Black Desert Online lanceert een teaser website voor de aankomende uitbreiding Mountain of Eternal Winter. Deze nieuwe berg aan nieuwe content zou in april van dit jaar beschikbaar zijn.

De Mountain of Eternal Winter teaser trailer geeft ons een eerste blik op de aankomende nieuwe regio, en toonde een adembenemend uitzicht op de berg.

De nieuwe regio zal beschikbaar zijn voor zowel nieuwe als bestaande Black Desert Online-spelers. Het doel achter deze content update is de spelers een boeiende en uitdagende spelervaring te brengen.

Pearl Abyss geeft nog mee dat het van plan is om meer details te onthullen over de Mountain of Eternal Winter content op 10 maart.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)