Nier: Automata Anime onthuld in nieuwe teaser trailer

Square Enix heeft tijdens een livestream naar aanleiding van de vijfde verjaardag van de game een korte teaser onthuld voor de Nier: Automata Anime.

Square Enix heeft wat extra informatie gegeven, waarin onthuld wordt dat in deze anime, mensen de Aarde verlaten hebben om naar de maan te gaan als gevolg van een overweldigende hoeveelheid schijnbaar gevaarlijke machines op hun thuisplaneet.

2B, die speelbaar is in Nier: Automata, wordt teruggestuurd naar de aarde om te helpen de planeet terug te winnen.

Info voor de kenners: Aniplex, de studio achter anime als Fullmetal Alchemist, werkt aan deze Nier: Automata anime.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)