Het vijfde en laatste seizoen van The Last Kingdom start 9 maart op Netflix

Fan van Vikings? Dan moet je zeker en vast ook het geweldige The Last Kingdom checken op Netflix. Zelf ben ik een grote fan van de reeks en vandaag ben ik ultra gelukkig.

Het vijfde en meteen ook laatste seizoen van The Last Kingdom start namelijk op 9 maart op Netflix. Een datum die ik nu reeds met stip heb aangeduid in mijn agenda. Samen met die van Vikings: Valhalla dat trouwens start op 25 februari.

De voornaamste focus ligt op de grote vijand van Uthred in dit nieuwe seizoen: Brida. Zij heeft haar eigen schare volgelingen opgebouwd. Eens was zij zijn grootste liefde, nu is ze zijn grootste vijand…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)