Rainbow Six Siege: Y7 Sisters In Arms CGI-kortfilm

Om Year Seven van Rainbow Six Siege extra in de verf te zetten pakt de studio uit met een knappe CGI-kortfilm.

En het moet gezegd, het bijna 4 minuten durende filmpje is echt wel cool om naar te kijken. Een beetje James Bond, een snuifje Mission Impossible en natuurlijk alle ingrediënten uit Rainbow Six Siege.

From one pair to two strangers, from one team to two clans, from peace to war. For Ela and Zofia, things won’t ever be the same anymore…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)