Eerste gratis post-launch content voor Rainbow Six Extraction nu beschikbaar

Ik had het nooit gedacht maar toch: ik ben helemaal fan van Extraction. Met mijn twee coöp-buddies geven we die verdomde aliens flink op hun donder. En het is nog plezant ook. Ik ben dan ook razend benieuwd naar deze nieuwe, gratis content.

De eerste gratis post-launch content voor Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, een Crisis Event genaamd Spillover, is nu tot en met 10 maartspeelbaar in de game.

Crisis Events zijn tijdelijke evenementen met thema-content, waarbij er een nieuwe operator of een nieuwe gevaarlijke Protean-vijand wordt geïntroduceerd. In het eerste Crisis Event, Spillover, moeten spelers massale kolonies van een geëvolueerde versie van de Sprawl vernietigen met, onder andere, een gloednieuwe Operator terwijl hordes Archæans ze proberen te stoppen.

Terwijl muterende Archæans zich verspreiden door de Sprawl moeten spelers gebruik maken van een goede defensieve opzet en de nieuwe Dissolution Agent Canisters om de golven van buitenaardse vijanden zowel uit te lokken als te elimineren. Alle spelers die inloggen tijdens het Spillover-event krijgen een nieuwe, exclusieve toevoeging aan hun REACT-technologie-arsenaalde Auto- Turret, een vrij-te-plaatsen turret die automatische Archaeans aanvalt die binnen het bereik komen.

Naast de introductie van Spillover is de gloednieuwe Operator Zofia nu ook speelbaar in Rainbow Six Extraction. Deze geliefde Rainbow Six Siege Operator staat bekend om haar granaatwerper, uiterst bekwame survivaltechnieken en doorzettingsvermogen. Ze maakt een cruciaal deel uit van Team REACT in zowel Spillover als in de rest van de game. Spillover is de eerste van meerdere Crisis Events en updates die de game nog te wachten staat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)