De kortingsplaneet levert je kortingen op tot 70 procent in de PlayStation Store

PlayStation Store

Met Horizon Forbidden West, Dying Light 2, GRID Legends, Cyberpunk 2077 next-gen en Gran Turismo 7 mogen PlayStation gamers in het bijzonder niet klagen. Maar er kan er natuurlijk altijd nog eentje bij…

En daarvoor hoef je zelfs niet al te diep in je portefeuille te tasten zo blijkt. In de PlayStation Store pakken ze weer uit met een kortingsactie die door het leven gaat als de kortingsplaneet.

Deze actie is goed voor een korting tot 70 procent op games als Cyberpunk 2077, The Nioh Collection, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, Terminator: Resistance Enhanced en een pak andere games die je zeker aan je collectie wil toevoegen.

Ga dus zeker eens neuzen en inspireer ons met je aankopen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)