Brothers: A Tale of Two Sons is nu gratis te claimen via de Epic Games Store

Dat je via de Epic Games Store elke week een gratis game kan scoren, is al lang geen geheim meer. Ook in 2022 wordt deze trend verdergezet. Deze week is het de beurt aan Brothers: A Tale of Two Sons.

Brothers: A Tale of Two Sons is een adventure game uit 2013 dat werd ontwikkeld door Starbreeze Studios. Regisseur van het spel is niemand minder dan Josef Fares, de maker van A Way Out en het bekroonde It Takes Two. In tegenstelling tot deze laatste twee games is Brothers: A Tale of Two Sons geen co-op game maar legt het wel de fundamenten hiervoor.

De game is vanaf nu tot en met 24 februari gratis beschikbaar. Het enige wat je moet doen om de game te claimen, is een Epic-account aanmaken. De volgende game die de Epic Games Store gratis zal weggeven is Cris Tales, een JRPG die nog maar in 2021 uitkwam.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.