Amazon Studios werkt aan tv-adaptaties van Life Is Strange en Disco Elysium

Life Is Strange: Remastered Collection

Gaming is nog steeds de grootste vorm van entertainment. En dus wil Amazon Studios hier zeker een extra centje uit slaan. Zo wordt er gedacht aan tv-adaptaties van zowel Life is Strange als Disco Elysium.

Amazon Studios is een samenwerking aangegaan met Dmitri M. Johnson’s dj2 Entertainment (die de Sonic the Hedgehog-verfilming mee produceerde).

Het dj2-team gelooft al lang dat videogames op een dag zullen dienen als ongelooflijk bronmateriaal voor verhalen die worden verteld in televisie en film, en dat het alleen het gebrek aan liefde en respect voor de kunstvorm was dat eerder succesvolle adaptaties tegenhield,” zei Johnson.

Shawn Mendes tekende voor de uitvoerende productie van de Life Is Strange-serie, en ZA/UM heeft in 2020 een deal gesloten met dj2 voor de tv-verfilming van Disco Elysium.

Wanneer deze te zien zullen zijn, dat is nog koffiedik kijken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)