fbpx

Star Wars: The Old Republic viert launch Legacy of the Sith-expansion met cinematic trailer

Star Wars Knights of The Old Republic KOTOR

Na het bekijken van The Mandalorian en The Book of Boba Fett kriebelt het toch weer stilletjes om Star Wars: The Old Republic uit de kast te halen. Misschien is deze nieuwe expansion een goed excuus om dat toch eens te proberen.

Electronic Arts en BioWare hebben vandaag de Legacy of the Sith-uitbreiding gelanceerd voor Star Wars: The Old Republic, de populaire verhaalgedreven MMORPG waarin spelers van over de hele wereld hun eigen Star Wars-verhaal kunnen beleven. 

Legacy of the Sith is de nieuwste grote uitbreiding en biedt een gloednieuwe storyline, de mogelijkheid om personages tot in detail te customizen en een reeks quality-of-life-upgrades die de game toegankelijker maakt voor nieuwe spelers. De basisgame viert in 2022 zijn tienjarig-jubileum door het hele jaar nieuwe content, evenementen, updates en nog veel meer te introduceren.

De trailer introduceert een nieuwe Jedi Padawan, Sa’har Kateen, die haar verleden onder ogen moet zien om te voorkomen dat de losgeslagen Sith Lord Darth Malgus de volgende fase van zijn sinistere plan inzet.

Het verhaal van Legacy of the Sith borduurt voort op het dynamische plot van Star Wars: The Old Republic en de doorlopende oorlog tussen de Galactic Republic en Sith Empire. Spelers beleven avonturen op de aquatische planeet Manaan tijdens hun missie om achter de verraderlijke plannen te komen van Darth Malgus: de antagonist van de game wiens plannen de ondergang kunnen betekenen voor zowel de Jedi als Sith.

Legacy of the Sith introduceert tevens een level cap van 80, de Combat Styles-feature waarmee spelers onafhankelijk een specifiek klasseverhaal kunnen kiezen om dat te combineren met skills van andere gerelateerde tech- of force-klassen, en nieuwe missies die je met meerdere mensen moet voltooien waaronder een zogeheten Flashpoint voor vier spelers in een Sith Fortress op de afgelegen planeet Elom.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: