PlayStation kondigt Treat Codes aan, een wereldwijde wedstrijd die vandaag van start gaat

PlayStation 5

PlayStation heeft zojuist een nieuwe mondiale wedstrijd aangekondigd: Treat Codes. Vanaf vandaag zullen er online, op social media-kanalen en op onverwachte plaatsen over de hele wereld 14 unieke codes verschijnen die op de input van een PlayStation-controller lijken.

Iedere code geeft fans de mogelijkheid om deel te nemen aan de wedstrijd en daarmee kans te maken om een PlayStation 5 te winnen. Dus als fans elke code weten te vinden, hebben ze 14 kansen om mee te doen aan de wedstrijd.

Meer informatie over de wedstrijd en een hint naar de eerste code vind je op de officiële PlayStation blog.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)