Chivalry 2: House Aberfell-update nu beschikbaar op alle platformen 

Chivalry 2

Als er gamers zijn die liever met zwaard en bijl, dan met SMG en AR, de vijand te lijf gaan, dan moeten die zeker Chivalry 2 checken. Deze middeleeuwse hak-, steek- en slag-mmo zorgt niet alleen voor een frisse wind maar vooral een plezante (welriekende) wind in het spelletjesgenre.

En die wordt nog plezanter nu de House of Aberfell-update live is op alle platformen, namelijk pc, PlayStation en Xbox.

Met de introductie van The Raid of Aberfell, een gloednieuwe Team Objective-kaart voor 64 spelers die aanvallende en verdedigende teams in de frontlinie van de strijd plaatst op een uitgestrekte kaart, is de House Aberfell-update een van de grootste tot nu toe voor Chivalry 2.

Bovendien maakt deze deel uit van de belofte van ontwikkelaar Torn Banner Studios aan de community om de omvang en reikwijdte van de game te verdubbelen na de initiële lancering.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)