Netflix bevestigt releasedatum van vierde seizoen Drive To Survive

Ik ben al jaren grote liefhebber van alles wat met autosport te maken heeft. Logischerwijs volg ik dan ook de koningsklasse van deze sport op de voet. Al moet ik zeggen dat ik het voorbije jaar toch een pak meer aandacht had dan normaal.

Dat heeft uiteraard alles te maken met de razend spannende titelstrijd tussen zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton en de Belgische Nederlander Max Verstappen. Uiteindelijk wist Max in de allerlaatste ronde van de allerlaatste race de strijd te beslechten. Al was dat niet zonder slag of stoot.

Op het circuit was de titelstrijd een echte nagelbijter, maar ook ernaast is er ongetwijfeld heel veel gebeurd. Gelukkig was Netflix ook dit seizoen aanwezig met hun camera’s om de strijd achter de schermen te volgen voor het vierde seizoen van Drive To Survive.

De streamingdienst heeft nu bekend gemaakt vanaf wanneer we alle afleveringen kunnen bingen: dat is vrijdag 11 maart 2022.

Niet geheel toevallig is dat één week voor de start van het nieuwe F1-seizoen. Net genoeg tijd om alle afleveringen er door te jagen…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.