Brawlhalla verwelkomt Snake Eyes en Storm Shadow vanG.I. Joe op 23 februari

Vanaf 23 februari zijn Snake Eyes en Storm Shadow van G.I. Joe verkrijgbaar in Brawlhalla als Epic Crossovers. 

Naast deze toevoeging van de Cobra Ninja’s komt er een nieuw in-game event met onder andere een nieuwe map voor de gamemodus Showdown, genaamd Arashikage Dojo. Deze map komt ook in Brawl van de Week. De Arashikage Showdown is een gevecht waar vier spelers het tegen elkaar opnemen en geconfronteerd worden met vallen die een match kunnen maken of breken. De speler die in drie minuten tijd de hoogste score weet te behalen is de winnaar, dus het gebruiken van de vallen en drukplaten is essentieel.

Naast de toevoeging van de nieuwe karakters en map worden er voor de launch van het event ook nog andere in-game items met een G.I. Joe thema geïntroduceerd. De Epic Crossovers, gamemodus, map en alle items zijn na het in-game event ook nog steeds beschikbaar.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)