Avalanche Studio’s zou werken aan Mad Max 2

In 2015 verscheen Avalanche Studio’s (de mannen achter Just Cause) hun post-apocalyptische open-wereld videogame Mad Max. Jammer genoeg kreeg de game, die fantastisch was, niet de liefde die het verdiende. Ik hoop dat heel wat mensen zich dat beklagen en Mad Max alsnog zullen spelen.

Het goede nieuws is echter, zeker voor de fans waaronder ikzelf, dat Avalanche Studio’s druk in de weer zou zijn met een sequel.

Dit zou blijken uit een tweet van Peripatetic Researcher & Educar Wendy W Fok, die onthult dat ze gescand was om in het vervolg te verschijnen voor de coronavirus pandemie.

Uitgever Warner Bros. Interactive Entertainment heeft nog niets bevestigd over Mad Max 2, hoewel we toch graag meegeven dat er een nieuwe film in de serie in productie is. Dus wie weet…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)