Bohemia Interactive doet zijn plannen uit de doeken voor DayZ in 2022

DayZ

Toen DayZ verscheen was de game dé sensatie van het moment. Iedereen was laaiend enthousiast, er verschenen echt wel super coole filmpjes online met daarin al even coole verhalen en de game zette een nieuwe standaard voor het survival genre. Ook in 2022 kan de game op de nodige support rekenen van Bohemia Interactive.

Bohemia Interactive heeft bevestigd DayZ in 2022 te zullen ondersteunen en regelmatig updates aan te bieden met een gezonde balans tussen fixes, stabiliteit, balancering en nieuwe content.

De ontwikkelaars zijn van plan om dit jaar vijf updates uit te brengen, variërend van kleine tot grote. Ze moeten allemaal minstens één vuurwapen toevoegen en, in tegenstelling tot vorig jaar, zal de focus vooral liggen op civiele wapens.

De plannen omvatten:

  • Focus op het verbeteren van officiële terreinen, met name de DLC kaart Livonia
  • Verbeteringen aan de stabiliteit van voertuigen
  • Verrijkte seizoensgebonden evenementen
  • Uitbreiding van DayZ lore
  • Toevoeging van meer civiele vuurwapens
  • Opvoeren van de productie van assets
  • Meer aanpassingen aan het besturingsschema op controllers

Al deze verbeteringen zullen worden gedaan in samenwerking met de partners van het spel en de community om de prestaties en stabiliteit van het spel te behouden. Dat houdt ook in dat oudere generaties hardware niet achter zullen blijven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)