Supermassive Games zou werken aan een remake van Until Dawn

Met het horrorspel Until Dawn zette Supermassive Games zichzelf in 2015 op de kaart. Daarna volgde nog de VR-afgeleide Until Dawn: Rush for Blood, The Inpatient en natuurlijk de Dark Pictures Anthology. Nu zou de studio werken aan een remake van Until Dawn.

Dat is toch wat de bekende Twitter-account AccountNGT liet verstaan. Daar lezen we het volgende

Van wat ik uit verschillende bronnen heb vernomen, werkt Supermassive Games, naast hun nieuwe games, naar verluidt al enige tijd aan een remake van Until Dawn die naar current-gen consoles zal komen. Ik zal proberen meer te weten te komen over dit potentiële project.

Until Dawn is zeker je aandacht waard, zowel als horrorfan als fan van de Dark Pictures Anthology.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)