Bevestigd: Call of Duty: Warzone 2 en Modern Warfare sequel releasen in 2022 

Call of Duty Warzone

Vroeger dan verwacht maar nu is het officieel: Activision heeft zowel Warzone 2 als Modern Warfare II officieel aangekondigd.

Activision onthulde de details van de 2022-plannen van de serie in een officiële blogpost, en onthulde dat de jaarlijkse Call of Duty-release van dit jaar een vervolg is op 2019’s Call of Duty: Modern Warfare.

De ontwikkeling vindt plaats samen met “een nieuwe Warzone-ervaring.” Beide games worden ontwikkeld door Infinity Ward, dit vanaf de grond af aan en op een nieuwe engine.

Er is nog niet veel bekend over Warzone 2 of de Call of Duty: Modern Warfare-sequel, maar Activision zegt “een enorme evolutie van Battle Royale te verwachten met een geheel nieuwe speelruimte en een nieuwe sandbox-modus.”

Plannen voor de toekomst

Tot slot wilden we ook een kijkje geven in wat er in 2022 in het verschiet ligt voor Call of Duty. Het team is verheugd om hieronder wat extra nieuws te bevestigen.

- De Call of Duty van dit jaar is een vervolg op Modern Warfare 2019.
- De nieuwe game en een nieuwe Warzone-ervaring zijn vanaf de grond samen ontworpen.
- Verwacht een enorme evolutie van Battle Royale met een volledig nieuwe speelruimte en een nieuwe sandbox-modus.
- Een nieuwe engine drijft zowel de nieuwe Call of Duty-game release als Warzone aan.
- De ontwikkeling van zowel de nieuwe Call of Duty als de Warzone-ervaring wordt geleid door Infinity Ward.

Benieuwd hoe de fans zullen reageren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)