fbpx

Warner Bros. Games kondigt Harry Potter: Magic Awakened aan

Er breken mooie tijden aan voor de fans van Harry Potter. Met wat geluk ligt Hogwarts Legacy toch dit jaar in de rekken en als dat niet het geval is, is er nog Harry Potter: Magic Awakened.

Harry Potter: Magic Awakened is een free-to-play collectible card (CCG) en massively multiplayer (MMO) tovenaarsduelspel met een mix van strategy roleplay (RPG), en moet nog dit jaar verschijnen.

Vanaf vandaag kan je, als je daar zin in hebt, je vooraf registreren op Google Play en op de officiƫle website van de game op www.MagicAwakened.com.

Doe je dat, dan word je op de hoogte gebracht bij de release en ontvang je exclusieve in-game-beloningen bij de lancering.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d