Fysieke versie van VR-game After the Fall – Frontrunner Edition aangekondigd

Vertigo Games onthult de fysieke editie van hun VR action FPS After the Fall; getiteld After the Fall – Frontrunner Edition.

Na de succesvolle lancering van de game op Meta Quest 2, PSVR en PC VR, geeft After the Fall in februari het startschot voor het Frontrunner-seizoen, op 25 maart gevolgd door een PlayStation VR-exclusieve fysieke editie.

De komende maanden blijft Vertigo Games met nieuwe Frontrunner Season-content komen. Deze komt voor alle spelers beschikbaar als onderdeel van de After the Fall – Launch en Deluxe Editions en de fysieke After the Fall – Frontrunner Edition.

De After the Fall – Frontrunner Edition biedt

– Volledige toegang tot het Frontrunner Season

– PS VR-exclusieve “Ultimate Buster”-skin

– PS4-thema & avatars van After the Fall

– Officiële digitale soundtrack van After the Fall

– Digitaal artbook van After the Fall

After the Fall is een intense coöp-game voor maximaal 4 spelers (pc, PlayStation VR en Quest 2) die vanaf de grond is opgebouwd voor VR. Spelers beginnen telkens in een HUB-ruimte met maximaal 32 andere spelers, die kunnen spelen op alle platformen.

Vervolgens wagen ze zich met squadrons van vier in de overblijfselen van een post-apocalyptisch LA, waarbij ze hun wapens met werkelijke bewegingen kunnen richten. Om hun vijanden voor te blijven moeten spelers zich een weg banen door een vervallen LA vol ondode tegenstanders, met nieuwe verrassingen om elke hoek.

After the Fall – Frontrunner Edition verschijnt op 25 maart 2022 voor PlayStation VR.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)