Eerste trailer voor Stephen Kings FireStarter-verfilming

Stephen King is nog steeds een van de beste horrorschrijvers op deze aardbol. Heel wat van zijn werk werd reeds verfilmd, met succes trouwens. Hoog tijd dus om ook FireStarter naar het witte doek te brengen.

In een nieuwe verfilming van Stephen King’s klassieke thriller van de producenten van The Invisible Man, vecht een meisje met buitengewone pyrokinetische gaven om haar familie en zichzelf te beschermen tegen sinistere krachten die haar willen gevangen nemen en controleren.

Al meer dan tien jaar zijn de ouders Andy en Vicky op de vlucht, wanhopig om hun dochter Charlie te verbergen voor een schimmig federaal agentschap dat haar ongekende gave om vuur te maken wil omzetten in een massavernietigingswapen.

Andy heeft Charlie geleerd hoe ze haar kracht, die wordt opgewekt door woede of pijn, onschadelijk kan maken. Maar wanneer Charlie 11 wordt, wordt het vuur steeds moeilijker te controleren. Nadat een incident de locatie van de familie onthult, wordt een mysterieuze agent ingezet om de familie op te jagen en Charlie voor eens en voor altijd te pakken. Charlie heeft echter andere plannen. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Eerste trailer voor Stephen Kings FireStarter-verfilming'

  1. Trailer zie er vet uit maar aan deze te zien wordt er wel een ander verhaallijn gevolg dan de film van 1984 en het vervolg van 2002

Reacties zijn gesloten.