Schitterende 4K-trailer voor Jurassic World Dominion

Na Jurassic World (2015) en Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) kijk ik als fan van dino’s en de Jurassic-filmreeks net als heel wat anderen uit naar Jurassic World Dominion. In welke mate gaan de dino’s onze wereld op stelten zetten?

Een nieuwe, schitterende 4K-trailer, licht alvast een tipje van de sluier. Dominion speelt zich af vier jaar nadat Isla Nublar is vernietigd.

Dinosaurussen leven en jagen nu samen met mensen over de hele wereld. Dit fragiele evenwicht zal de toekomst opnieuw vormgeven en voor eens en altijd bepalen of de mens de roofdieren zullen blijven op een planeet die ze nu delen met de meest angstaanjagende wezens uit de geschiedenis.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)