Obi-Wan Kenobi verschijnt 25 mei op Disney+

Obi-Wan Kenobi

Gisteren verscheen de allerlaatste aflevering van The Book of Boba Fett op Disney+ en daarmee komt een eind aan zeven weken Star Wars plezier.

Maar zoals uitstekend voorspeld door ondertekende kregen we meteen ook een mooi vooruitzicht voorgeschoteld. Want Disney en Lucasfilm bevestigde officieel dat de volgende grote Star Wars-reeks met Ewan McGregor in de hoofdrol vanaf 25 mei te zien zal zijn op Disney+.

Het aftellen kan beginnen! Al vind ik het wel een gemiste kans om Obi-Wan Kenobi niet te lanceren op 4 mei, de onofficiële feestdag van Star Wars.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.