Mario Strikers krijgt met Battle League Football nieuwe impuls op de Switch

Mario Strikers Battle League Football

Tijdens de Nintendo Direct werd Mario Strikers: Battle League Football aangekondigd, een game waar menig voetballiefhebber op zat te wachten.

De reeks staat bekend om de chaotische gameplay en dat zal met deze iteratie op de Switch niet anders zijn.

In Mario Strikers wordt Strike gespeeld, een soort voetbal waarin twee teams van vijf spelers er letterlijk alles aan doen om te winnen. Het interessante aan deze Switch-versie is dat je nu je spelers uitrusting kan aanmeten die effectief impact heeft op de gameplay. Bepaalde uitrusting zal je sneller maken, terwijl andere dan weer een accurater schot op doel met zich meebrengen.

Tot wel acht spelers, vier per team, kunnen het tegen elkaar opnemen op één Nintendo Switch-systeem. Dat beloven plezante vriendenavonden te worden! Maar naast het spelen van individuele wedstrijden, kun je ook lid worden van een online club en samen met 19 andere clubleden proberen om de beste club ter wereld te worden.

Mario Strikers: Battle League Football wordt op 10 juni uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.