No Man’s Sky trekt deze zomer ook naar de Nintendo Switch

No Man's Sky

No Man’s Sky is een best apart verhaal. Een game die bij lancering de grote beloftes niet kon inlossen, maar ondertussen wel is uitgegroeid naar een prachtige game die een cultstatus heeft bereikt.

Vanaf deze zomer kan je ook het oneindige universum van No Man’s Sky ontdekken op Nintendo’s hybride console.

Ontdek een oneindig universum waar elke ster het licht van een verre zon is, omringd door planeten vol leven. Je kunt van alles creëren, van kleine buitenposten tot complexe kolonies op meerdere planeten. Ga op zoek naar grondstoffen, rekruteer bondgenoten en vecht om te overleven. In dit oneindige, procedureel gegenereerde universum zijn unieke locaties, wezens en meer te ontdekken. 

No Man’s Sky landt deze zomer op de Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.