Kirby heeft grote honger in De Vergeten Wereld

Kirby En De Vergeten Wereld

Ik heb een zwak voor Kirby, dat ga ik niet onder stoelen of banken steken. Daarom kijk ik dan ook reikhalzend uit naar zijn nieuwste avontuur in de Vergeten Wereld dat op 25 maart verschijnt op Nintendo Switch.

In de nieuwe trailer van Kirby’s nieuwste 3D-platformavontuur werd de Mondvol-vorm geïntroduceerd. In deze vorm kan Kirby in objecten veranderen door ze op te zuigen. Zo kan hij in een auto veranderen en rondrijden, een automaat worden en aanvallen met blikjes frisdrank, of zelfs de vorm van een pylon aannemen.

Wanneer Kirby zijn kopieerkrachten ontwikkelt bij de Waddle Dee-wapenwinkel, die te vinden is in het Waddle Dee-dorp, verandert zijn uiterlijk en wordt hij nog sterker. Weet Kirby de Waddle Dees te redden en voor vrede te zorgen in deze mysterieuze wereld?

We kunnen het zelf ontdekken wanneer Kirby en de Vergeten Wereld op 25 maart verschijnt op Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.